منوموقعیت در انجمنانجمناعضافعالیتآدرس در انجمن - شما اینجا هستید:انجمندسته بندی پیشفرض: تکالیف زبان آموز هااستاد مینا آرتیMersana, Mehrsana, Barbod, Yazdan …Mersana, Mehrsana, Barbod, Yazdan Star 1 sixth sessionپاسخ دادنکاربر حذف شده#1 · ۱۴۰۳-۱۱-۲۷, ۱۲:۱۷ ق.ظعبارتنقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۷, ۱۲:۱۷ ق.ظگزارش کار یادگیری حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e یادگیری شعر احوالپرسی با ویدئو یادگیری جملاتی مانند من بیدار میشوم I wake up من صورتم را میشویم I wash my face من دستهایم را میشویمI wash my hands من صبحانه میخورمI eat break fast تکالیف لطفا یک نقاشی از اعضای خانواده بکشید و حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e را یک خط بنویسید گزارش کار یادگیری حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e یادگیری شعر احوالپرسی با ویدئو یادگیری جملاتی مانند من بیدار میشوم I wake up من صورتم را میشویم I wash my face من دستهایم را میشویمI wash my hands من صبحانه میخورمI eat break fast تکالیف لطفا یک نقاشی از اعضای خانواده بکشید و حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e را یک خط بنویسید فایل های آپلود شده: 2832f89ae9f971a29a872dd2d6e3d7ed35818934-144p.mp4کاربر حذف شده and کاربر حذف شده have reacted to this post.کاربر حذف شدهکاربر حذف شدهکاربر حذف شده#2 · ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۳۳ ب.ظعبارتنقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۳۳ ب.ظباسلام خدمت شما استاد گرامی تکالیف مرساناجان رومیفرستم خدمتتون ممنون اززحمات شما بزرگوار باسلام خدمت شما استاد گرامی تکالیف مرساناجان رومیفرستم خدمتتون ممنون اززحمات شما بزرگوار فایل های آپلود شده: VID_20250217_132210.mp4کاربر حذف شده#3 · ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۳۷ ب.ظعبارتنقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۳۷ ب.ظتکلیف زبان تکلیف زبان فایل های آپلود شده: کاربر حذف شده#4 · ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۴۵ ب.ظعبارتنقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۴۵ ب.ظسلام وقتتون بخیر تکالیف مهرسانا جون ارسال شد سلام وقتتون بخیر تکالیف مهرسانا جون ارسال شد فایل های آپلود شده: ارسال پاسخ: Mersana, Mehrsana, Barbod, Yazdan Star 1 sixth session آپیود فایل ها: افزودن فایل دیگر ...Maximum files: 5 · Maximum file size: 150 MB · Allowed file types: jpg,jpeg,gif,png,bmp,pdf,mp4,avi,mov,webm,mkv,mp3لغوپاسخ دادن
نقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۷, ۱۲:۱۷ ق.ظگزارش کار یادگیری حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e یادگیری شعر احوالپرسی با ویدئو یادگیری جملاتی مانند من بیدار میشوم I wake up من صورتم را میشویم I wash my face من دستهایم را میشویمI wash my hands من صبحانه میخورمI eat break fast تکالیف لطفا یک نقاشی از اعضای خانواده بکشید و حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e را یک خط بنویسید
گزارش کار
یادگیری حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e
یادگیری شعر احوالپرسی با ویدئو
یادگیری جملاتی مانند
من بیدار میشوم I wake up
من صورتم را میشویم I wash my face
من دستهایم را میشویمI wash my hands
من صبحانه میخورمI eat break fast
تکالیف
لطفا یک نقاشی از اعضای خانواده بکشید و حروف a,A,b,B,C,c,D,d,E,e را یک خط بنویسید
نقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۳۳ ب.ظباسلام خدمت شما استاد گرامی تکالیف مرساناجان رومیفرستم خدمتتون ممنون اززحمات شما بزرگوار
باسلام خدمت شما استاد گرامی
تکالیف مرساناجان رومیفرستم خدمتتون
ممنون اززحمات شما بزرگوار
نقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۳۷ ب.ظتکلیف زبان
تکلیف زبان
نقل قول از کاربر حذف شده در ۱۴۰۳-۱۱-۲۹, ۱:۴۵ ب.ظسلام وقتتون بخیر تکالیف مهرسانا جون ارسال شد
سلام وقتتون بخیر تکالیف مهرسانا جون ارسال شد
نام خانوادگی*
شهر*
متقاضی شرکت در دوره*
شرایط و قوانین*
استخدام
کد تایید *
نشانی مقصد را وارد نمایید
یا پیوند به محتوای موجود