منوموقعیت در انجمنانجمناعضافعالیتآدرس در انجمن - شما اینجا هستید:انجمندسته بندی پیشفرض: تکالیف زبان آموز هااستاد شکوفه استادیهانا جمالي- جلسه اول تا سومهانا جمالي- جلسه اول تا سومپاسخ دادنشکوفه@2-2518 پست ها#1 · ۱۴۰۳-۱۱-۱۳, ۹:۱۳ ب.ظعبارتنقل قول از شکوفه در ۱۴۰۳-۱۱-۱۳, ۹:۱۳ ب.ظHi dear Hana, How are you doing? Please write a letter and send it for me Please do the sheets Thanks a bunch honey سلام هانا جون اميدوارم حالت خوب باشه. لطفا يه نامه براي من بنويس و عكسشو برام بفرست و شيت هايي كه برات ميفرستم هم انجام بده. خيلي ممنون عزيزم Hi dear Hana, How are you doing? Please write a letter and send it for me Please do the sheets Thanks a bunch honey سلام هانا جون اميدوارم حالت خوب باشه. لطفا يه نامه براي من بنويس و عكسشو برام بفرست و شيت هايي كه برات ميفرستم هم انجام بده. خيلي ممنون عزيزم فایل های آپلود شده: هانا@2-831 پست ها#2 · ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۰۳ ب.ظعبارتنقل قول از هانا در ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۰۳ ب.ظHi teacher how are you ?? Hi teacher how are you ?? فایل های آپلود شده: هانا@2-831 پست ها#3 · ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۰۵ ب.ظعبارتنقل قول از هانا در ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۰۵ ب.ظH H فایل های آپلود شده: هانا@2-831 پست ها#4 · ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۴۰ ب.ظعبارتنقل قول از هانا در ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۴۰ ب.ظه ه فایل های آپلود شده: شکوفه استادی has reacted to this post.شکوفه استادیشکوفه استادی@shoukofe78 پست ها#5 · ۱۴۰۳-۱۱-۲۲, ۱۰:۴۵ ب.ظعبارتنقل قول از شکوفه استادی در ۱۴۰۳-۱۱-۲۲, ۱۰:۴۵ ب.ظHi dear Hana, Thanks a bunch honey, you were perfect. Hi dear Hana, Thanks a bunch honey, you were perfect. ارسال پاسخ: هانا جمالي- جلسه اول تا سوم آپیود فایل ها: افزودن فایل دیگر ...Maximum files: 5 · Maximum file size: 150 MB · Allowed file types: jpg,jpeg,gif,png,bmp,pdf,mp4,avi,mov,webm,mkv,mp3لغوپاسخ دادن
نقل قول از شکوفه در ۱۴۰۳-۱۱-۱۳, ۹:۱۳ ب.ظHi dear Hana, How are you doing? Please write a letter and send it for me Please do the sheets Thanks a bunch honey سلام هانا جون اميدوارم حالت خوب باشه. لطفا يه نامه براي من بنويس و عكسشو برام بفرست و شيت هايي كه برات ميفرستم هم انجام بده. خيلي ممنون عزيزم
Hi dear Hana, How are you doing?
Please write a letter and send it for me Please do the sheets
Thanks a bunch honey
سلام هانا جون اميدوارم حالت خوب باشه. لطفا يه نامه براي من بنويس و عكسشو برام بفرست و شيت هايي كه برات ميفرستم هم انجام بده. خيلي ممنون عزيزم
نقل قول از هانا در ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۰۳ ب.ظHi teacher how are you ??
Hi teacher how are you ??
نقل قول از هانا در ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۰۵ ب.ظH
H
نقل قول از هانا در ۱۴۰۳-۱۱-۱۶, ۵:۴۰ ب.ظه
ه
نقل قول از شکوفه استادی در ۱۴۰۳-۱۱-۲۲, ۱۰:۴۵ ب.ظHi dear Hana, Thanks a bunch honey, you were perfect.
Hi dear Hana, Thanks a bunch honey, you were perfect.
نام خانوادگی*
شهر*
متقاضی شرکت در دوره*
شرایط و قوانین*
استخدام
کد تایید *
نشانی مقصد را وارد نمایید
یا پیوند به محتوای موجود